Textilplattor för alla miljöer

Textilplattor är ett stiligt, hållbart och praktiskt alternativ som passar i alla miljöer. Små som stora ytor där man önskar ett textilgolv med enkel installation och smidigheten att kunna byta ut enstaka plattor vid behov.

Textilplattor som del eller heltäckningsmatta till kontor

Textilplattor är en utmärkt golvlösning till kontor som önskar en textil matta eller heltäckningsmatta. Skapar ett hemtrevligt och inbjudande intryck samtidigt som den bidrar till en förbättrad ljudnivå.

Möjligheten att skapa rätt känsla på kontoret är enorm. Kombinera modeller, nyanser och mönster – bara fantasin sätter gränser

Installeras smidigt direkt ovanpå ett underliggande plant underlag. Heltäckande eller deltäckande som matta under exempelvis skrivbord, lounge-grupp eller konferensbord.

Heltäckningsmatta, textilplattor till källaren

Textilplattor rekommenderas ofta till just källare och liknande utrymmen då skarvarna mellan mattplattorna släpper igenom luft och fukt. Därför är detta oftast ett utmärkt alternativ om man vill få en mysigare och varmare känsla i källare eller övriga utrymmen där det finns risk för en viss fukt.

Rekommendationen är generell och gäller från fall till fall.

Textilplattor som heltäckningsmatta till sovrum

Textilplattor som sovrumsmatta blir allt mer populärt. Vanligast är att installera dessa som en heltäckningsmatta från vägg till vägg. Finns allt från kort lugg i flera fina modeller till vår storsäljare inom segmentet sovrumsmattor som är Harmony (se länk) och finns i ett par utvalda nyanser.

Heltäckningsmatta till uterum, enkelt och smidigt att installera textilplattor

Textilplattor till uterum blir allt vanligare och mer populärt av flera förklarliga skäl.
Enkel och smidig installation där man lättare kan anpassa antalet plattor efter ytans storlek och därmed slippa onödigt spill. Textilmattor är en slitstark och hållbar lösning som håller sig fin en markant längre tid än exempelvis klassisk nålfiltsmatta på rulle. Man kan enkelt byta ut enstaka plattor vid spill, exempelvis om en fläck inte går bort. Listan på fördelar med textilplattor kan göras lång

Textilplatta till mässa, event, padelhall och övriga offentliga miljöer

Textilplattor är väldigt uppskattat till mässor, både för arrangör och utställare.

Man sätter själv sin nisch med färger och modell. Rätt textilplattor från Mattia är tåliga, hållbara och bekväma att stå på och gör ett bra intryck för både besökare.

Det är ofta billigare att köpa textilplattor jämför med att hyra av mässarrangör och om man ska på fler mässor framöver är det enkelt att packa ihop i kartong för att ta med sig.

Mattia har haft nöjet att leverera textilplattor till mängder av padelhallar med plattor från vårt ordinarie sortiment, tillfälliga modeller kraftigt prissänkta och 2.sort med allt från helt fina partier till mer eller mindre sekunda. Vi anpassar modeller och sortering efter alla budgetar och kan därför unikt leverera toppkvalité till oslagbara priser.

Lokaler med liknande användningsområden där textilplattor passar perfekt är hundhallar, träningshallar och övriga ytor där golvet dämpar ljud och inte får vara halt.


Textilplattor till lekland och gym

Mjuka och sköna textilplattor är perfekt för barnen att springa omkring på. Det blir inte halt och det fyller de funktioner man önskar i dessa typer av miljöer. Extra smidigt är att man enkelt kan byta ut enstaka plattor vid behov och då hålla golvet fint under längre period. Smidig och enkel installation till dessa ofta stora ytor.

Här kan vi på Mattia unikt erbjuda billiga textilplattor från tillfälliga lagerpartier utan att tumma på kvalitén.

Slitstarka och ljuddämpande textilplattor till gym är en hållbar lösning. Beroende på modell kan det antingen ge ett trevligt och ombodnat eller ett industriellt och rått intryck. Går att skapa den känslan man önskar i lokalen med hjälp av textilplattor.

Vissa modeller har även en extra ljuddämpande baksida som gör sig bra i gym-miljö.

Täck sportgolv med matta

Använd textilplattor för att täcka sportgolv eller liknande ytor tillfälligt. Vanligast är 1×2 meters ark som smidigt läggs ut direkt på golvet. Mattia har passande och prisvärda modeller för detta ändamål. Vi har fullt nöjda kommuner runt om i Sverige som goda referenser inom att skydda golv och samtidigt ge ett tillfälligt passande textilgolv med alla dess fördelar. kontakta oss för bästa pris!

Textilplattor till marin miljö

Textila mattor fungerar utmärkt i en marin miljö. Fördelar med textilplattor till båtar och liknande användingsområden.

Marinbeständiga syntetiska material som tål fukt, saltvatten, sötvattan och slitage. Polypropylen och polyamid är motståndskraftiga mot mögel och inte absorberar fukt i samma utsträckning som naturliga fibrer.

UV-stabilitet. Solstrålning kan påverka mattans färg över tid så välj passande alternativ.

Tålig konstruktion är en stor fördel i marin miljö då den ofta utsätts för större påfrästningar. Textilplattor har en robust bottenplatta och starka sömmar vilket gör att det lämpar sig väl.

Halksäkert och enkelt att rengöra!